Servicii agent imobiliar Maria Ana

GLX2070BT.Maria Ana

GLX2070BT.Maria Ana
GALAXY IMOB® Botoșani ,vă oferă consultanță, asistență de specialitate și intermediere pentru închirieri-vânzari-cumpărări de apartamente,garsoniere,case,vile,spații comerciale,birouri și terenuri in Botoșani și in toata țara.

- Asistenta si consiliere pe tot parcursul vanzarii si servicii post-vanzare.

- Consiliere si intocmire documentatie pentru achizitia unui imobil prin credit ipotecar sau prin programul "Casa Mea", asigurandu-va totodata accesul la cele mai bune oferte de creditare ale bancilor, pentru ca tu sa alegi creditul potrivit pentru tine, astfel ca tu sa economisesti timp si bani.

- Asistenta in vederea INTABULARII si obtinerii CERTIFICATULUI ENERGETIC

- Verificam toate actele proprietatii si pregatim dosarul pentru vanzare impreuna cu toate adeverintele si autorizatiile necesare, garantand astfel SIGURANTA TRANZACTIEI

-GRATUIT:  Analiza Comparativa de Piata si Evaluare, pentru obtinerea pretului optim si o vanzare rapida.

GALAXY IMOB®, firmă cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanți jucatori de pe piața imobiliară din România. Fondată in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezentă in Botoșani,București, Ploiești, Pitești, Targoviște, Brașov, Targu Mureș, Timișoara, Ramnicul Valcea, Iași și Drobeta Turnu Severin...va urma.
Compania urmează o strategie dinamică bazată pe cunoașterea parteneriatului și pe vizarea intereselor și dorințelor clienților în timp util. Pentru că dorim să construim relații de durată cu clienții noștri va stam la dispoziție cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-vă garanția unei investiții de succes.

Tarife:
- Consultanta Imobiliara si Juridica: GRATUIT
- Servicii Intermediere si Asistenta Imobiliara, vanzare-cumparare: 1%-3% vanzator - 1%-3%, cumparator, nu mai putin de 1500 lei
- Servicii Intermediere Imobiliara in EXCLUSIVITATE 3%-6%
- Servicii Intermediere Imobiliara la INCHIRIERE: jumatate din chiria pe o luna atat pentru proprietar cat si pentru chirias.
Platile se fac o singura data, la semnarea oricarui tip de contract de vanzare cumparare sau inchiriere.Pentru toate platile efectuate catre GalaxyImob Botosani, se va elibera factura si bon fiscal sau chitanta fiscala.
GalaxyImob ofera clientilor sai o GARANTIE de 1 an(12 luni) a chiriasului cu conditia achitarii integrale a comisionului.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC Eca Advance Business SRL partener si reprezentant exclusiv GalaxyImob, in calitate de administrator al site- ului web https://www.galaxyimob.ro/mariaana/, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii inscrierii proprietatilor spre vanzare sau cumparare pe site-ul nostru sau diverselor activitati care tin de domeniul imobiliar,tranzactii imobiliare,consultanta imobiliara,incheiere contracte consultanta imobiliara.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC Eca Advance Business SRL partener exclusiv GalaxyImob, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului https://www.galaxyimob.ro/mariaana/, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)

  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

  • Dreptul de opozitie (art.15);

  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Eca Advance Business SRL partener exclusiv Galaxy Imobiliare, in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

2. Scopul colectarii datelor

  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;

  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

  • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa GALAXYIMOB. si ati trimis un CV, catre departamentul Resurse Umane, prin intermediul site-ului.

SC Eca Advance Business SRL partener exclusiv Galaxy Imobiliare, nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

3. Securitatea datelor colectate si procesate

SC Eca Advance Business SRL partener exclusiv Galaxy Imobiliare, utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat

intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

4. Definitii

Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu character personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Sus Afiseaza Telefon Email