Parerea clientilor Marina Andrei (5 pareri)

Adauga parerea ta
13.11.2013

BABOIAN SERGO

Profesionalism si dedicare. Bravo! Felicitari pentru suportul constant si consecvent. Client multumit.

05.02.2013

Codrut

Tin in mod deosebit sa o salut pe doamna Marina Andrei, care, desi in ziua de duminica in timp ce lua pranzul cu familia sa, in urma unui telefon dat de mine s-a ridicat lasandu-si familia si a venit sa imi prezinte o proprietate. Doamna Andrei a dat dovada de maxim profesionalism, respectand una din conditiile firmei si anume ca se lucreaza non-stop. In prealabil, sunasem aproximativ jumatate de firma si absolut nimeni nu a catadicsit sa imi caute ceea ce imi doream. Probabil ca banii unui fost coleg nu le plac. Nu stiu daca acest mesaj o va ajuta pe doamna Andrei in vreun fel dar, daca toti colegii dansei ar fi la fel, intr-adevar Galaxy Imob ar fi nr. 1 in topul firmelor imobiliare din Romania. Mai tin sa precizez ca am reusit sa inchiriez un spatiu, prin alta agentie, spatiu pe care il are listat si un coleg de-al dumneavoastra, coleg care nu mi-a mai dat nici un semn de viata dupa ce l-am sunat.

-

Cristina Popescu

Cu ajutorul Galaxyimob reprezentata de agentul de zona am reusit, in timp scurt, sa-mi rezolv o problema imobiliara, in mod avantajos pentru mine. A fost nevoie doar de profesionalism si de corectitudine intre parteneri si pentru asta multumesc d-nei Marina Andrei si Galaxyimob. Va doresc succes!

-

PALAGEANU MIRCEA

Colaborarea cu GalaxyImob si agentul de zona Marina Andrei a dovedit ca alegerea companiei dumneavoastra a fost inspirata . Promptitudine, eficienta, empatie fata de client si corectitudine .

-

Radu Stefan

Am apelat la agentia dvs. de imobiliare si am ramas placut surprins ca am fost abordat cu profesionalism spre deosebire de alte agentii. Doamna Marina Andrei a reusit sa imi ofere mai multe optiuni pe gustul meu astfel incat am gasit ceea ce cautam. Multumesc agentiei pe aceasta cale si o sa o recomand si altor persoane.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email