Parerea clientilor Mihai Bezdedeanu (8 pareri)

Adauga parerea ta
19.11.2013

e Chiva

et corect 4 in loc de 3, suprafata corecta 42 m construiti in loc de 54 , vechi din 56 in loc de 62. nu mai puneti minciuni pe site.

12.02.2013

badescu alexandru

multumesc domnului Bezdedeanu Mihai.....ori de cate ori voi avea nevoie voi apela cu incredere atat eu cat si cei apropiati mie. Multumesc Mihai....esti o persoana deosebita!

12.02.2013

bojin irina

mi-a fost recomandat de nasa mea si am descoperit ca intr-adevar exista persoane serioase in aceasta tara.... multumiri domnului Mihai Bezdedeanu

12.02.2013

luminita voiculescu

multumesc Domnului Mihai Bezdedeanu pentru seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada ori de cate ori l-am solicitat. Multumesc inca o data !!!!

12.02.2013

petrovici amalia

buna ziua! as dori sa multumesc domnului Mihai Bezdedeanu pentru promptitudinea de care a dat parte vis-a-vis de toate colaborarile facute. este o persoana deosebita si un adevarat agent extraordinar! merci inca o data!

05.09.2012

Constantin Tudorache

Am colaborat cu GalaxyImob pentru inchirierea unui apartament. A fost o experienta foarte placuta pentru ca am rezolvat problema intr-un termen foarte scurt. Anterior, cu alte companii de profil rezultatele nu au fost pozitive. Multe multumiri domnilor Adrian Patru si Mihai Bezdedeanu care m-au sprijinit cu multa solicitudine si profesionalism. Consider ca, asa cum cei mai multi dintre noi ne plangem de calitatea serviciilor atunci cand suntem nemultumiti, tot asa si atunci cand lucrurile merg OK trebuie sa-i felicitam pe cei care isi fac treaba cu profesionalism. Inca o data multumiri.

10.08.2012

Cristina

Am inchiriat apartamentul din Cosmopolis cu ajutorul lui Adrian Patru si Mihai Bezdedeanu, sunt foarte multumita de profesionalismul si promtitudinea celor doi. Va multumesc inca o data si o sa va recomand tuturor prietenilor care au nevoie de servicii imobiliare

-

Danie L

Toata stima pentru reprezentantul acestei agentii cu care am colaborat pentru inchirierea unui apartament, domnul Mihai Bezdedeanu. S-a dovedit ca exista agenti imobiliari profesionisti, onesti si cu mult bun simt, desi nu as fi crezut :)Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email