Casa cu garaj 6 masini, curte, 10 camere, Stirbei Voda Casa Radio

165 afisari
Actualizat la: 11 Octombrie 2021
ID Oferta: GLX326B0856 de vanzare Salveaza in favorite Fa o oferta
Stirbei Voda, Bucuresti 165 afisari
Actualizat la: 11 Octombrie 2021
750,000 EUR  

Tur Virtual

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Deschidere:
17
Numar Fronturi:
1
Anul constructiei:
2007
Suprafata Utila (mp):
585
Suprafata Totala (mp):
820
Suprafata Teren (mp):
407
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
10
Nr. Bai:
4
Nr. Balcoane:
0
Nr. Etaje:
2
Orientare:
Sud Est
Parcare:
Garaj
Locuri de parcare:
6
Numar Terase:
3
Suprafata Terase:
62
Incalzire:
Centrala de imobil

Harta

Descriere proprietate

Va propunem in vederea achizitiei aceasta vila de 584 mp utila cu 10 camere si garaj pentru 6 masini, situata in zona Stirbei Voda, imediata apropriere de Casa Radio.

Locuinta se vinde asa cum se poate vedea in poze si in turul virtual 3D. Casa este construita in anul 2007, dispune de o structura de beton, incalzire prin centrala si o pozitionare excelenta in centrul Bucurestiului. Proprietarul dispune de toate documentele de intabulare, cadastru si certificat energetic.

Vila este compusa din parter, etaj, mansarda si totodata dispune de un demisol unde sunt situate un garaj cu o capacitate echivalenta a 6 masini parcate, dar si camera tehnica, unde se afla centrala, casa scarii, un hol si o bucatarie.
Parterul are o suprafata utila de aproximativ 187 mp, fiind compus din din living open space, o camera, o baie, o bucatarie spatioasa si terasa, de unde se face accesul la curtea din spate.

Etajul este compartimentat la fel ca si parterul si are o suprafata utila de 160 mp, unde incaperea open space, poate fi compartimentata in 3 camere.

Mansarda, in suprafata utila de aproximativ 112 mp, este compusa din camera open space, ce poate fi reorganizata dupa placul noului proprietar si dispune desigur si de o baie.

Zona este de asemenea foarte frumoasa si accesibila, casa fiind amplasata ultracentral, in apropierea parcului Cismigiu, Casa Radio, Parc Eroilor. Statie STB, metrou (Eroilor, Piata Romana, Gara de Nord), supermarket'uri si piete, toate la cateva minute distanta de locuinta propusa. Pentru iubitori, Opera Romana, precum si alte muzee sunt la un pas de locuinta si totodata beneficiati si de acces usor spre Centrul Vechi.

Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii si vizionari.Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: B
Consumul de energie primara: 151.51
Indicele de emisii echivalent CO2: 35.83
Consum de energie din surse regenerabile: 0

Dotari

Acces internet:
Wireless

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email