Despre franciza Galaxy Imob agent imobiliar Mihnea Dobrescu

GLX326B.Mihnea Dobrescu

GLX326B.Mihnea Dobrescu

GalaxyImob iti ofera OPORTUNITATEA URIASA de a-ti dezvolta si propulsa PROPRIUL TAU BUSINESS dupa cum simti si dupa viziunea ta. Nimeni nu-ti impune nimic, esti binevenit oricand in echipa, sa-ti impartasesti experienta sau sa acumulezi experienta de la colegii din FAMILIA GALAXYIMOB. Esti inteles, apreciat in functie de rezultate iar singurul care iti impune o LIMITA in cati BANI sa faci esti TU.

Tu esti cel care iti vei dezvolta BUSINESS-ul in mod profesionist, ajutat de echipa de SUPORT GALAXYIMOB, vei beneficia de cea mai buna publicitate, vizibilitate si cele mai performante sisteme atat technice cat si informatice pentru a iti propulsa BUSINESS-ul la urmatorul NIVEL.

Daca inca nu te-ai convins, poti ORICAND sa ma apelezi NON-STOP pentru a-ti impartasi putin din experienta mea. :)

GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.


Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa:
http://franciza.galaxyimob.ro/


Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna TRANSPARENTE, SIGURE si EFICIENTE.GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

Sus Afiseaza Telefon Email