Vanzare vile de Lux de tip Mediteranean in apropriere de Metrou R Doam

173 afisari
Actualizat la: 27 Aprilie 2024
ID Oferta: GLX2331B0957 de vanzare Comision 0 Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Central, Bragadiru 173 afisari
Actualizat la: 27 Aprilie 2024
269,905 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Deschidere:
22
Numar Fronturi:
1
Anul constructiei:
2024
Suprafata Utila (mp):
152
Suprafata Totala (mp):
185
Suprafata Teren (mp):
375
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
4
Nr. Bai:
3
Nr. Balcoane:
2
Nr. Etaje:
2
Orientare:
Sud Vest
Parcare:
In Curte
Locuri de parcare:
2
Numar Terase:
1
Suprafata Terase:
20
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

GalaxyImob va prezinta spre vanzare o vila de Lux in stil Mediteranean ,situata la mica distanta de metrou Raul Doamnei!

Imobilul, edificat in anul 2 4 pe un teren de 375 mp, este structurat pe doua nivele P+1+M, si beneficiaza de o curte superba prevazuta cu gazon, si arspresoare si vegetatie matura, arbusti decorativi si aranjamente florale proiectate intr o JARDINIERA si proiectoare situate la baza solului ,iar in partea din spate a vilei a fost proiectat o terasa inbracata toata in marmura si cu proiect de gheam de sticla la terasa ,ce va avea un cost separat la inchiderea terasei din sticla ! dispune de zona de barbeque!

Luxul si calitatea sunt cuvintele care definesc aceasta proprietate pe care regasim in detaliile constructive! Designul interior te captiveaza si te surprinde prin fluxul cromatic coerent, in culori vii si neutre( Finisajele interioare sunt de Lux)

Scaldate in lumina naturala care patrunde prin suprafetele vitrate generoase, cele 4 camere ale vilei se desfasoara pe o suprafata construita de 185 mp, iar spatiul interior a fost compartimentat eficient astfel incat, intreaga suprafata sa inspire confort si libertate de miscare.

Spatiul de socializare ocupa intregul parter si imbina elegant zona de living si cea de dining cu zona de recreere a terasei de geamuri de sticla( ce a fost proiectata de catre ARHITECT( terasa se poate inchide la cerere) avand accesul usor spre gradina mirifica si zona de Barbeque!

Prin scara circulara eleganta, evidentiala de balustrada lucrata manual, se face trecerea spre cele doua etaje in care regasim dormitorul matrimonial cu baie, dressing si camere de relaxare ale dormitoarelor secundare, plus 1 baie mare si aerisita ce deservesc celelalte camere!

Unitatea dispune: de o platforma amenajata cu loc de parcare la exterior , un beci cu put forat cu hidrofor si filtre de dedurizare proiectat in interiorul beciului!

Noaptea, exteriorul vilei, dar si gradina sunt feeric luminate printr-o retea fina de spoturi si candelabre.

Rezidential exclusivist de doua vile, au proiectate la standarde moderne: vila a fost construita si personalizata in regim propriu: Incalzire in pardoseala ,instalatie sanitara cu distribuitoare pe fiecare etaj in parte, instalatie electrica pe cupru, geamuri tripan de 7 cam , Ghealan seria 8.000 cu sticla Antivanldal!

Vila este structurata pe doua nivele: Parter - 1 Living cu fereste mari si luminoase ,1 bucatarie mare,spatioasa cu zona de dining si iesire spre terasa cu zona de relaxare proiectata in sticla ( ce are cost separat pentru inchidere) 1 hol cu spatiu pentru dresing si pantofar, 1 baie, 1 camera tehnica echipata si functionala( situata in bucatarie)

Etaj 1 - 3 Dormitoare spatioase, luminoase si bine vitrate, 1 dormitor matrimonial cu dresing si baie proprie, 1 baie pe hol ce deservesc celelate doua dormitoare,2 balcoane!

In zona avem: institutii de invatamant- scoli, gradinite; magazine; statii de Ratb se afla in apropriere.

Vila : Teren 375 mp / suprafata utila la casa este 150 mp ? Incalzire in pardoseala? Finisaje de lux , cu MARMURA pe amprenta casei ,inclusiv pe trepte si pe terasa cu iesire din bucatarie/ 100 lei mp finisaje interioare ( gresie ,faianta, parchet) Bai echipate cu buget de 1.000 euro per baie

Mentionez: Vila este proiectata cu centrala termica! Poate fi proiectata pe viitor cu pompe de caldura si panouri solare/ pereti interiori cu Bca Igton .

Vila de tip MEDITERANEAN proiectat in stil modern / Acoperis: Carton cu difuzie/ Extrudat cu densitate de 20 cm la izolatie terasament/ 2 Straturi de carton termoizolant / Folie Geo Textila Piatra Spalata alb lucios

Utilitati: APA ( PUT DE MARE ADANCIME ) CANAL, GAZE, ENEL.

Pentru a descoperi magia unei proprietati unice, va invit la vizionare!




Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica, Wireless
Alte spatii utile:
Parcare proprie, Locatie imprejmuita cu gard, Dependinte, Pivnita
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Contorizare:
Contor gaz, Apometre, Contor curent electric
Diverse:
Senzor de fum
Dotari imobil:
Spatii agrement, Interfon, Gradina amenajata, Gradina, Acoperis
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior
Mobilat:
Nemobilat
Pereti:
Vopsea lavabila
Podele:
Marmura, Parchet, Granit, Piatra naturala
Sistem incalzire:
Incalzire pardoseala
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Celulare
Utilitati generale:
Internet, Gaz, Canalizare, Apa, Centrala imobil, Curent trifazic, Curent

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email