Vanzare casa individuala situata langa Primaria Frumusani jud Calarasi

25 afisari
Actualizat la: 29 Aprilie 2024
ID Oferta: GLX2331B0441 de vanzare Comision 0 Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
, Frumusani 25 afisari
Actualizat la: 29 Aprilie 2024
106,904 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Deschidere:
35
Numar Fronturi:
1
Anul constructiei:
2010
Suprafata Utila (mp):
345
Suprafata Totala (mp):
380
Suprafata Teren (mp):
1680
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
7
Nr. Bai:
4
Nr. Balcoane:
1
Nr. Etaje:
2
Orientare:
Sud Est
Parcare:
In Curte
Locuri de parcare:
2
Numar Terase:
1
Suprafata Terase:
35
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

GalaxyImob va prezinta spre vanzare o casa Individuala cu 7 camere ,situata in comuna Frumusani cu iesire usoara catre Popesti Leordeni si Piata Sudului.

Imobilul, edificat in anul 2010 situat pe un teren de 1 680 mp, este structurat pe doua nivele P+1 beneficiaza de o curte superba, foarte aerisita in vecinatate, cu o oaza de verdeata ,dispune de case si gradini foarte aerisite in vecinatate.


Calitatea constructiei ;sunt cuvintele care definesc aceasta proprietate pe care o regasim in detaliile constructive! Casa de tip individuala a fost proiectata cu camere bine vitrate ,ferestre mari si luminoase si curti aeriste in vecinatate!

Casa de tip Individuala dispune de multa lumina naturala care patrunde prin suprafetele vitrate generoase, ale vilei ce se desfasoara pe o suprafata construita de 380 mp, iar spatiul interior a fost compartimentat eficient astfel incat, intreaga suprafata sa inspire confort si libertate de miscare: Dispunere cu suprafete mari si bine compartimentate respectiv 380 mp.

Spatiul de socializare ocupa intregul parter si imbina elegant zona de living si cea de dining cu zona de recreere a terasei de geamuri de sticla( ce a fost proiectata de catre ARHITECT( terasa se poate inchide la cerere) avand accesul usor spre gradina si zona de Barbeque!

Prin scara circulara eleganta, evidentiala de balustrada finisata, se face trecerea spre cele doua etaje in care regasim:

Vila este structurata pe doua nivele: Parter - 1 Living cu fereste mari si luminoase ,zona de dining,1 bucatarie mare,spatioasa cu zona de servit masa cu coborare usoara catre beci si camera tehnica, iesire usoara spre terasa cu zona de relaxare, 1 hol cu spatiu pentru dresing si pantofar, 2 bai; Suprafata utila la casa 340 mp si suprafata teren 1680 mp;

Etaj 1 - 4 Dormitoare spatioase, luminoase si bine vitrate,din care 1 dormitor matrimonial cu dresing si balcon 1 baie pe hol ce deservesc dormitoarele din vecinatate,1 balcon!

In zona avem: institutii de invatamant- scoli, gradinite; magazine; statii de Stb se afla in apropriere( la aproximativ (200 m distanata)


Mentionez: Vila se vinde la rosu! Poate fi proiectata pe viitor cu pompe de caldura si panouri solare, centrala pe peleti sau sau centrala electrica;

Utilitati: APA ( PUT), CANAL( fosa ecologica) , ENEL. se afla la aproximativ 100m iar drumul de servitute de trecere de un minim 5 m .

Pentru a descoperi magia unei proprietati diferite , fata de proiectele din zona va invit la vizionare!

Mentionez: Vila este construita in regim propriu! Se vinde la rosu in pretul prezentat pe sait : Casa este finalizata la la rosu cu acoperis (neamvelopata) cu ferestre. Vila este situata in zona aerisita cu
gradini mari,spatioase si foarte aerisite in vecinatate ,situata la mica distanta de Primaria Frumusani

VILA POATE FI ACHIZITIONATA CA PROIECTAT DE INVESTITIE : VILA DE LOCUIT ;DEZVOLTARE AZIL DE BATRANI , GRADINITA PARTICULARA!

ATENTIE: CASA INDIVIDUALA SE VINDE lA ROSU CUM ESTE PREZENTATA IN POZE! IN PRETUL PROMOTIONAL PREZENTAT PE SAIT DE EURO

SUPERRRRRR OFERTAAAA DE PRET! VALABIL PENTRU LUNA APRILIE -MAI 2024. UNITATEA SE VINDE IN FORMA DE PREZENTARE LA ROSU , PROMOVATA PE SAIT!



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica, Wireless
Alte spatii utile:
Pivnita, Spatiu depozitare, Dependinte, Locatie imprejmuita cu gard, Posibilitate compartimentare, Parcare proprie
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Contorizare:
Contor curent electric
Dotari imobil:
Acoperis, Gradina amenajata
Ferestre cu geam termopan:
Lemn
Mobilat:
Nemobilat
Stadiu Finisare:
In constructie
Usa intrare:
Metal
Utilitati generale:
Curent, Apa, Fosa septica, Gaz

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email