Parerea clientilor Sebastian Stroe (5 pareri)

Adauga parerea ta
18.11.2018

Fam. Bajenaru

Ii mulțumim domnului Sebastian Stroe pentru tot sprijinul acordat în găsirea unei noi locuințe! Recomandam cu toată încrederea!

24.01.2017

Cirstoiu Claudiu

Am avut prilejul sa colaborez cu domnul Sebastian Stroe. Este un profesionist in domeniu , persoana serioasa si de cuvant.Recomand cu mare placere.

12.04.2016

Ana Lynch

Locuiesc in Statele Unite de 20 de ani. Nu mai stiu cum sa ma descurc in Romania. Totul mi se pare foarte complicat. Domnul Sebastian Stroe mi-a gasit cumparator ( in doua saptamani) la un apartament pe care am incercat sa al vand de foarte mult timp, la un pretz convenabil si pt mine si pt cumparator. Consider ca Domnul Stroe este un agent imobiliar foarte eficient, responsabil, serios si cunoscator in domeniu! Al recommand cu toata increderea!

27.10.2014

Dan

Prima oara cand cumpar un apartament. Domnul Sebastian Stroe m-a ajutat atat pe mine cat si pe vanzator sa ducem tranzactia la final. Fara drumuri inutile, fara batai de cap. Eu am fost servit ireporsabil, recomand.

06.09.2014

Alexandru

Multumesc domnului Sebastian Stroe pentru seriozitate si profesionalism. Recomand cu toata increderea!!!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email