vand vila p+2e, 7 cam, 6 bai,2 terase , 300mp teren, 300 mp utili

122 afisari
Actualizat la: 2 Aprilie 2024
ID Oferta: GLX9358B0739 de vanzare Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Colentina, Bucuresti 122 afisari
Actualizat la: 2 Aprilie 2024
370,000 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Deschidere:
20
Numar Fronturi:
1
Anul constructiei:
2022
Suprafata Utila (mp):
300
Suprafata Totala (mp):
347
Suprafata Teren (mp):
300
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
7
Nr. Bai:
6
Nr. Balcoane:
2
Nr. Etaje:
2
Orientare:
Sud Est
Parcare:
Perimetral
Locuri de parcare:
2
Numar Terase:
1
Suprafata Terase:
45
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

Ce cauti cand iti doresti o proprietate pe care sa o numesti ACASA? O locatie excelenta, o suprafata generoasa, o curte rezonabila unde sa petreci momente minunate alaturi de cei dragi, o constructie bine facuta, cu simt de raspundere, toate acestea binenteles la un pret corect? sau vrei o afacere ?este ideal pentru gradinita,camin batrani, minihotel, birouri , etc. Galaxyimob va propune spre vanzare , Vila individuala p+2 ,7 camere , 6 bai ,Gandita pentru a acomoda o familie cu copii dar si pentru a avea spatii destinate musafirilor si petrecerilor casa se remarca prin calitatea constructiei a materialelor folosite si prin utilitate fiecare spatiu interior fiind excelent utilizat. Totodata casa are un grad sporit de intimitate si te primeste cu o atmosfera calda specifica caselor de familie.
In fata casei avem o zona cu vegetatie atent amenajata iar in spate o gradina intima cu terasa acoperita/foisor, loc pentru gratar si zona de relaxare.Destinata unui cumparator pretentios care intelege calitatea constructiei si deosebeste o casa construita pentru locuit de una construita pentru vanzare aceasta proprietate este potrivita unei familii care se va bucura cu adevarat de acest camin deosebit.
Dar sa ne intoarcem la casa noastra, Pentru ca avem la ce, Constructia este edificata pe un teren de aprox 300 m.p., cu o amprenta la sol de 135 m.p. avand un regim de inaltime de P+2e. La edificarea constructiei s-au folosit materiale de foarte buna calitate, exista placa de beton intre parter , E1 si E2 . La parter avem living generos, 47 MP o bucatarie inchisa, hol acces, 1 dormitor cu 1 grup sanitar , 1 terasa de 22 mp iar la etajul 1 ,3 dormitoare matrimoniale cu 3 bai , si la etajul 2 , 2 dormitoare matrimoniale 2 baie propi si 1 terasa de 23mp .Se vinde la stadiul de alb cu pretul de 370000 euro sau 450000 euro complet finisata, beneficiaza de centrala proprie , incalzire in pardoseala cu distribuitoare , obiecte sanitare de o calitate superioara, tamplarie PVC sistem termopan cu geam Tripan instalatii electrice si sanitare, usa metalica antiefractie, usi interior, gresie, faianta, parche, alarma , camere supraveghere , poarta acces auto cu motoras si actionare din telecomanda , curte/gradina amenajata . Din punct de vedere al utilitatilor proprietatea se va preda racordata la retelele de utilitati ale localitatii, Accesul este unul facil avand posibilitatea de a intra fie dinspre Sos. colentina, fie din soseaua fundeni Astfel indiferent din ce parte a orasului vei veni acasa traficul nu va fi niciodata o problema. Proprietatea este deosebita, potrivita pentru o familie cu copii si se afla in asteptarea noilor proprietari. V-am starnit curiozitatea? Mergem la vizionare??Comision agentie 1,5%, vizionari zilnice , avem propietati similare in zona ,va stau la dispozitie cu orice intrebari ai avea! te rog sa consulti pagina mea pentru oferte similare www.galaxyimob.ro/serbanvlad



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: a
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Alte spatii utile:
Locatie imprejmuita cu gard, Spatiu depozitare, Anexe, Dependinte, Parcare proprie
Amenajare strazi:
Asfaltate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Contorizare:
Apometre, Contor gaz, Contor curent electric
Diverse:
Sistem de alarma, Telecomanda poarta acces auto, Scara interioara
Dotari imobil:
Acoperis, Gradina amenajata, Interfon, Spatii agrement
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior
Mobilat:
Nemobilat
Pereti:
Vopsea lavabila
Podele:
Ciment
Servicii imobil:
Supraveghere video
Sistem incalzire:
Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Stare interior:
Renovat
Teren:
Oportunitate de investitie, La sosea, Acces auto, Teren imprejmuit
Usa intrare:
Metal
Utilitati generale:
Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Centrala imobil
Sus Afiseaza Telefon Email