Parerea clientilor Silvia Dragnea (9 pareri)

Adauga parerea ta
24.02.2022

Iulia

Doamna Silvia Dragnea este minunata! S-a ocupat de vanzarea imobilului pana in cele mai mici detalii ( vizionari, notar etc) si a fost alaturi de noi pana s-a terminat tranzactia. Nu ne-a deranjat deloc, a fost foarte discreta si a gasit client intr-un timp foarte scurt. Este un om deosebit, cum rar intalnesti si un profesionist desavarsit! Va multumim pt tot suportul acordat!

21.02.2022

Cristina G.

Doamna Silvia Dragnea este un om cu fler si suflet. Mai rar un agent imobiliar care sa puna binele clientilor mai presus de propriul profit. Profesionista, de incredere si de cuvant: daca a spus ca-ti cauta o locuinta, trebuie sa fii sigur ca o gaseste. Si ca solutia propusa de dansa este cu mult peste asteptarile tale. Cel mai bun agent imobiliar pe care l-am intalnit pana acum! Garantat.

20.10.2021

Elena David

Multumim doamnei Silvia Dragnea pentru profesionalismul si perseverenta de care a dat dovada in promovarea si vanzarea casei noastre din judetul Ilfov. Este o persoana cinstita, sincera care pune mult suflet in ceea ce face. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu dna Dragnea si o recomandam cu incredere tuturor.

06.05.2021

Loredana

Va recomand sa colaborati cu Dna Dragnea cu toata increderea. Noi locuim in afara tarii si dansa s-a ocupat de tot in vederea inchirieri apartamentului nostru. Mai rar am intalnit pe cineva pe care sa te poti baza cu adevarat. Nota zece pentru profesionalism.

28.08.2020

Mihaela

Colaborarea mea cu Dna. Silvia a fost una excelenta! S-a comportat ca un adevărat profesionist, a reușit sa ne închirieze apartamentul intr-un timp foarte scurt (2-3 zile), iar pe lângă asta a fost foarte sinceră și directa. A depus tot efortul ca totul sa iasă ok. Va recomand cu cea mai mare sinceritate și încredere sa colaborați cu dânsa, își face doar treaba, fără multă vorbăraie și imbirlagaturi! Din partea noastră aveti tot respectul!

01.04.2019

Andreea

Recoamnd cu incredere! Implicare totala!

11.03.2019

Iolanda Finchelstein

Stimata Dna Dragnea, Numele meu este Iolanda Finchelstein si va scriu din Toronto, Canada. Vreau sa va multumesc inca o data pentru ajutorul extraordinar pe care mi l-ati dat in vinzarea apartamentului meu din Bucuresti. A fost o vinzare complicata care a durat mult; dar calitatile pe care le aveti- profesionalism si mai ales suflet- au facut-o mai usoara. Ati luat rapid decizii importante si ati depasit cu mult limitele unui agent obisnuit. De aceea nu voi ezita sa va recomand mai departe. Va doresc sa fiti sanatoasa si...sa aveti clienti care sa va aprecieze asa cum va apreciez eu. Numai bine! Va multumesc, Iolanda Finchelstein

15.11.2018

Damideanu Oleg

Am vândut prin dna Dragnea două apartamente. Am fost multumit de modul în care s-au desfășurat ambele tranzacții. O recomand ca fiind un bun agent imobiliar și o persoană foarte serioasă. Oleg Damideanu

15.11.2018

Damideanu Oleg

Am vândut prin intermediul dnei Dragne doua apartamente. Am fost foarte multumit de modul în care s-au realizat ambele tranzacții. O recomand pe dna Dragnea ca fiind un agent eficient și o persoană foarte serioasă. Oleg DamideanuAdauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email