Parerea clientilor Vintila Raluca (17 pareri)

Adauga parerea ta
19.05.2019

Amelia Rusu

Am colaborat cu Raluca pt cautarea unei locuinte pe care sa o iau in chirie pt perioada scurta de 5 luni. Raluca a fost foarte atenta la nevoile mele si a reusit sa imi gaseasca intr-o zi jumate ceea ce cautam. Proprietarul unde am inchiriat nu dorea sa lucreze prin agentie , dar Raluca, vazand ca imi doresc locatia respectiva, l-a rugat sa ne primeasca oricum, chiar daca ea isi ia comision doar de la mine. M-a impresionat ca a facut gestul asta, pt ca in zilele noastre rar mai gasim oameni ca ea. Va recomand sa lucrati cu ea indiferent ca vindeti sau inchiriati. Este foarte prompta, serioasa si foarte atenta la nevoile clientilor ei.

13.04.2019

Ana G

Raluca este agentul imobiliar al domnului caruia i-am vandut garsoniera si de la bun inceput mi am dorit sa ma fi reprezentat pe mine pentru ca a aparat interesele clientului ei cu o determinare pe care nu am intalnit-o la alti agenti. Este meticuloasa iar in timpul procesului de vanzare m-a ghidat cu indicatii si raspunsuri oferite promt.

10.04.2019

Andrei A.

Dupa cum stim, recomandarile sunt, in mai toate cazurile, selective, respectiv tendinta este sa scrie de bine, ceea ce face o recomandare mai putin credibila...Asadar, o sa incerc sa fac lucrurile putin altfel, de aceasta data. Voi incerca o evaluare. D-na Vintila face parte dintr-o categorie speciala de agenti imobiliari, anume cea care stie sa fie suficient de flexibila pentru a se plia pe cerintele clientului, dar si suficient de ferma, astfel incat sa protejeze standardele atat de necesare in orice specialitate. Astfel , aceasta meserie se poate transforma intr-o arta, iar dna Vintila demonstreaza faptul ca acest lucru este posibil. Pot spune ca mai are de invatat, poate face si anumite greseli de comunicare, dar cel mai important aspect este acela ca are capacitatea de analiza si poate intelege si recunoaste imediat unde a gresit. Opinia personala, analiza toate criteriile pe care le-am avut la dispozitie, d-na Vintila este de 4 Stele, nu doar de 3. In plus, potentialul de crestere este evident. O recomand pe dna Vintila, fara nicio retinere!

25.03.2019

Iulia Roman

Primul gand : "O data Raluca.... mereu Raluca!". Un om frumos care-si amprenteaza activitatea profesioanala cu responsabilitate, umanitate si un calduros zambet. A fost o placere si am s-o recomand de oricate ori o sa am ocazia.

16.02.2019

Cezara S.

Colaborez cu domana Raluca pentru achizitionarea unui apartament in Sectorul 1. Placut impresionata de punctualitatea si profesionalismul doamnei, precum si de portofoliul mentinut la zi al acesteia. Apreciez atentia la detalii, experienta cat si sfaturile dansei. Mai mult tin sa mentionez ca toate vizitele s-au pliat pe profilul prezenatat la prima noastra intalnire si deja inclin cu interes spre una din optiunile prezentate. Este extrem de motivant sa simti ca esti aproape de locuinta potrivita tie. Vanatoarea continua!

01.02.2019

Istodor vasile

Am colaborat cu Dna Raluca. Este un agent imobiliar cum nu am mai întâlnit! Dacă ptr. Dumneavoastră conteaza părerea mea.....o recomand şi va asigur ca nu o să recrutați.

10.01.2019

Nathan

Ok....looking for a trustworthy agent? I endorse Raluca. She's very accommodating an easy to approach. Most agents are saucy towards African but she's very different. She's the best!!

10.01.2019

Razvan

O doamna foarte serioasa si profesionala. M-am ajutat foarte mult in gasitul chiriei dupa toate specificatiile dorite de mine. Si a fost mereu directă, onesta si realistă legat de orice aspect. Apreciez ajutorul ei si o recomand pe Doamna Vintila.

19.11.2018

Dragos Chivu

O adevarată profesionistă, de o calitate umana deosebita,cu care am colaborat cu placere si de la care am beneficiat de servicii de calitate. O recomand cu placere si altor persoane interesate.

19.11.2018

Anca

Profesionista, desteapta, intuitiva, corecta. Respect pentru Raluca Vintila. Recomand.

30.10.2018

Cecilia

Dna Raluca Vintila un agent imobiliar asa cum mi-am dorit dintodeauna: serioasa si la obiect. O recomand cu sinceritate!!!!

28.10.2018

Anca Ilie

In luna octombrie am lucrat cu doamna Raluca Vintilă . Este o persoană foarte implicată , foarte amabilă care cu mult profesionalism știe să pună in valoare toate calitățile unei proprietăți și să ofere clientului exact ceea ce își doreste .O recomand cu toată căldura pe doamna Raluca Vintila ca agent imobiliar pentru rezolvarea oricărei probleme de închiriere sau de vânzare a unei proprietăți .

17.10.2018

Diana

Nu am mai intalnit persoane atat dedicate acestei meserii, intelege pe fiecare in parte. Am făcut 2 inchirieri, s-a conformat cu zâmbet si intelegere cerintelor mele. Va multumesc!!! Recomand cu cea mai mare încredere!

17.10.2018

Matei I.

Am colaborat foarte bine cu dna Vintila, cu ajutorul careia am achizitionat un apartament. A fost foarte serioasa, mi-a furnizat toate informatiile solicitate si a fost liantul dintre vanzator si cumparator, care a facut ca tranzactia sa aiba loc si ca toate partile sa fie satisfacute

16.10.2018

Gabriela

Am colaborat cu Raluca pt inchirierea ap meu. A fost o plăcere să colaborez cu ea de oare ce este o persoană serioasă și de incredere. Ps. La prima inchiriere mi sa spus ca , daca clientul im8 pleacă inainte de un an imi cauta alt chiriaș fara ca eu sa mai plătesc comision! Ținând cont că colaborăm doar prin wattap a fost foarte adevarat .Au plecat primi chiriasi dupa 8 luni si am luat contact cu Raluca si spre uimirea mea chiar a căutat uramatori chiriași fără să mai ceară comision asta spune tot. Mai rar persoane serioase. Mult succes pe vitor Raluca ! Si vom colabora de cate ori este nevoie.😘😘😘

16.10.2018

Fabian Stan

Am inchiriat o garsoniera in drumul taberei prin intermediul ei. Totul a decurs perfect! A ajuns in fiecare zi la ora stabilita si a dat dovata de profesionalism in toate actiunile.

16.10.2018

Buiac Laurentiu

Persoana foarte serioasa și perseverenta. Cunoaște foarte bine piața imobiliară.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email