Parerea clientilor Catalin Ionescu (3 pareri)

Adauga parerea ta
21.04.2016

Nicu Maftei

Partener Galaxyimob dar in acelasi timp client.Eu vand terenuri in Judetul Brasov dar Catalin Ionescu a vandut garsoniera mamei mele in Bucuresti.....in mai putin de 5 zile.Asta da performanta.Ce trebuie sa stiti este ca s-a purtat cu mama mea ca si cum ar fi fost a lui.BRAVO!!! Mai mult,acum cand eu scriu ,Catalin are servicii postvanzare care sunt incluse in comisionul pe care deja l-a primit,adica,pentru cei care inca cred ca comisionul unui agent profesionist e mare,eu Nicu Mafei va spun ca nu numai ca nu este mare,dar este chiar foarte mic. Un profesionist,pe langa respect,chiar merita un comision mai mare.ATAT.

11.07.2013

Postolachi Gabriela

Multumesc domnului catalin Ionescu pentru promptitudinea, profesionalismul si modul in care a reusit sa promoveze si sa intermedieze vanzarea apartamentului. Mentionez ca eficienta dumnealui a fost maxima intrucat am reusit cu ajutorul lui sa vand un apartament a doua zi dupa vizionare si in aceeasi zi am gasit si un apartament exact pe gustul meu pentru inchiriere. Totodata multumesc si domnisoarei Cristina Ciuvica pentru promptitudinea incheierii contractului de inchiriere. Sunt foarte multumita de serviciile companiei Galaxy Inob si o recomand tuturor.

-

Raisa Tatuli

Ii dorec D-lui Valentin Ionescu ca acesta reintoarcere sa-i aduca atat lui cat si firmei prosperitate. Succes in noua veche echipa!, asteptam ceva si mai Nou de la Voi .Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email