Parerea clientilor Beatrice Stan (12 pareri)

Adauga parerea ta
11.11.2021

Dochie Ion

Am colaborat cu doamna Beatrice Stan pentru cumpararea unei locuinte si am fost foarte multumiti de serviciul dansei. Am obtinut in timp util toate informatiile necesare inainte de incheierea contractului de vanzare-cumparare, iar tranzactia s-a efectuat prompt, fara asteptari inutile.

24.06.2020

Irina Tanase

Colaborarea cu Beatrice Stan este intotdeauna forte placuta pentru ca este acel gen de person careia stii ca, daca ii ceri ajutorul pentru rezolvarea unei probleme, problema este ca si rezolvata. De fiecare data cand am apelat la serviciile ei, Beatrice s-a implicat personal si a sprijinit cu experienta, creativitate, orientre catre solutii si adaptabilitate derularea cat mai fluenta a tuturor etapelor, de la prezentrea pe piata a imobilului, pana la finalizarea documentelor de chirie. Betrice mi-a prezentat mereu potentiali clienti foarte seriosi si m-a ajutat sa inchei contracte de inchiriere avantajoase, oferindu-mi mereu sfaturi si atragandu-mi atentia la cele mai relevante detalii. O voi recomanda mereu pe Beatrice cu incredere celor care vor servicii imobiliare de calitate.

18.12.2018

stein alexandrina

Am colaborat cu d na Beatrice Stan, care este un agent imobiliar deosebit, de un mare profesionalism, serios,selectiv si foarte eficient atat cu clientii cat si cu propietarii gasind intotdeuna solutia potrivita

16.12.2018

Mihaela B

Multumesc dnei Beatrice Stan cu care am avut o colaborare profesionista. Este un bun mediator, a manifestat o atitudine prompta, serioasa, perseverenta, fiindu-mi alaturi pe tot parcursul procedurii de achizitionare a unui apartament. In plus, este un om placut si foarte sociabil. O recomand cu toata increderea.

18.11.2015

OLGA VASILE

Am colaborat cu D-na Beatrice Stan extraordinar de bine. Este o persoana de incredere si te poti baza pe ea oricand.Este o profesionista in adevaratul sens al cuvantului, cand isi ia un angajament il duce pana la capat.De fiecare data cand o sa am nevoie o sa apelez la ea cu incredere.O voi recomanda si altor persoane. Multumesc!

18.11.2015

Murariu Marian

Am colaborat foarte bine cu doamna Beatrice Stan. Mi-a placut foarte mult perseverenta si interesul manifestat fata de proiectul respectiv, de reusita acestuia. Modul in care a incercat sa ajunga la un compromis intre parteneri, respectand opiniile fiecaruia. Daca voi avea ocazia s-o recomand, nu voi ezita sa fac asta. Multumesc.

12.05.2015

Liviu Surugiu

Bună ziua! Sunt foarte mulțumit de profesionalismul doamnei Beatrice Stan. Nu numai că a dat dovadă de seriozitate în rezervarea imobilului asupra căruia am tratat, dar s-a ocupat până la capăt de tranzacție, întâlnirea cu proprietarul și reprezentantul acestuia. Calitatea de mediator în toate aceste întâlniri, inclusiv în faza finală, la notariat, totul a demonstrat o pregătire de invidiat. Am recomandat deja pe doamna Beatrice Stan unor prieteni de-ai mei și sper ca recomandările să meargă tot așa, mai departe. Mulțumesc!

06.05.2014

Gabriel Decu

Beatrice este un profesionist care isi respecta meseria si un om deosebit. Am fost colaboratori si am ramas prieteni. M-a ajutat sa schimb viata mea si a familiei mele prin afacerea imobiliara perfectata, iar asta nu se uita. Un mare MULTUMESC, si toata consideratia mea! O voi recomanda intotdeauna cu sinceritate si onestitate.

06.04.2014

Doina Draganescu

Inchiriem de circa 2 ani o garsoniera. Am apelat si apelam cu incredere si in exclusivitate la serviciile agentiei Galaxy Imobiliare reprezentata de doamna Beatrice Stan, a carei rabdare , atitutine, perseverenta si profesionalism ne determina sa revenim de fiecare data cand dorim sa finalizam cu succes tranzactii imobiliare.Multumim pentru sprijin!

25.03.2014

Dan Barboi

Am avut o colaborare exemplara cu Galaxy Imob si dna Beatrice Stan - un exemplu de profesionalism si atitudine dedicata clientilor. Dna Stan m-a ajutat in ambele situatii cand am apelat la serviciile Galaxy si a reusit sa obtina rezultate chiar mai bune decat ma asteptam. Felicitari Galaxy Imob, este o agentie serioasa pe care o recomand cu toata increderea.

21.09.2012

TANASOIU FLORENTINA

Colaborarea mea cu colega dumneavoasta Beatrice Stan a fost una foarte buna.........cu dansa am vandut un apartament din vila pe care o detinem pe firma.In continuare promovam alt apartament din vila si am avut vizionari deja de la clienti adusi de dumneaiei Multumesc

06.09.2012

Cristi Stanciu - UNISAT ENERGY

Multumim pentru serviciile atent acordate! Oricand vom avea nevoie vom apela cu incredere. Cu respect, Cristi Stanciu - Unisat Energy SRL.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email