GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 21.06.2017

  Multumesc, doamnei Claudia Stroe, pentru ajutorul acordat in inchirierea aparamentului. O persoana cu mult profesionalism si promptitudine, avand in vedere ca apartamentul a fost inchiriat intr-un timp foarte scurt. Recomand din suflet colaborarea cu serviciile imobiliare oferite de Claudia. Mult succes in continoare!!

  ANGHEL CRISTINA, Cristina_alexandra16@yahoo.com, Bucuresti
 • 20.06.2017

  Tocmai am închiriat un apartament de care sunt foarte mulțumit ,seriozitatea și punctualitatea de care a dat dovada Claudia mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie .

  DANIEL N, 0733840686, Bucuresti
 • 08.06.2017

  Mii de mulțumiri doamnei Claudia Stroe care a dat dovada din prima clipa de profesionalism. Multumesc fin suflet pentru sfaturi și ajutor. Recomand cu încredere!

  GEORGIANA, Georgiana_fudulache@yahoo.com, Bucuresti
 • 09.05.2017

  Claudia a dat dovada de mult profesionalism si implicare atat in comunicarea nevoilor ambelor parti, cat si pentru satisfacerea nevoilor concrete desfasurarii procesului de inchiriere. Este un exemplu de cum ar trebui sa lucreze un agent imobiliar. O recomandam cu toata increderea!

  DIANA D
 • 08.05.2017

  Multumim, Claudiei ca ne-a ajutat sa inchiriem apartamentul, desi nu eram prezenti in Bucuresti. Ne-a inspirit multa incredere prin faptul ca a fost sincera cu noi si noi am putut fi de asemena sinceri in ceea ce priveste asteptarile si nevoile noastre; ne punea la curent cu orice schimbare si informatie. O recomandam pe Claudia datorita promptitudinii, disponibilitatii, flexibilitatii, dar si intelegerii pentru situatia noastra diferita. Multumim si mult success in continuare!

  IULIA BUDULAN, Bucuresti
 • 08.05.2017

  Multă seriozitate, promptitudine împreună cu un transfer de încredere în ceea ce privește înțelegerea Cerințelor noastre

  DRAGOS M, 0727443188, Bucuresti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]