GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 16.11.2017

  Am cunoscut-o pe Agentul Dana Dobre in urma cu un an si jumatate,care mi-a atras atentia prin energia ei,sinceritate si ambitie de a trece orce obstacol intilnit in viata.Acum ne-am revazut intr-un contract pt.vinzarea unei case,tin sa imi exprim admiratia si respectul,pt.seriozitatea si punctualitatea in ce priveste munca ei de Agentie Imobiliara.Am incredere in experienta si capacitatile ei in ce priveste vinzarea unui imobil,din toate punctele ce trebuiesc luate in calcul. Felicitari Dana,pt.toate vinzarile si pt.cele care o sa vina.Multumesc mult pt.colaborare.Mult succes si energie.

  MURESAN GEORGETA, 0720765514, Bucuresti
 • 07.11.2017

  De la primul telefon, te-am ales pe tine pentru viitoare colaborare. Ai dat dovada de promtitudine, profesionalism, optimism si ai inteles foarte bine ce anume vroiam de la tine. Totul a fost asa cum ai spus, intr-o saptamana am reusit sa inchiriam apartamentul, nici prin gand nu ne trecea ca se va intampla asa repede. Iti multumim frumos inca o data si garantat o sa pastram legatura si tot la tine o sa apelam. :)

  LUCIA, 0722949760, bucuresti
 • 31.10.2017

  In data de 26.10.2017 am finalizat impreuna cu Avia o tranzactie de vanzare a casei noastre din Militari, str. Parafinei. A fost o tranzactie grea care a durat destul de mult dat fiind faptul ca a avut un coproprietar minor. Dupa aproximativ 4 luni si ceva am reusit sa finalizam cu bine multumita si implicarii totale si profesionalismului Aviei Firican care s-a dovedit a fi cu adevarat pregatita din toate punctele de vedere sa asiste un client care doreste sa isi vanda proprietatea. A fost implicata total reusind sa ne ajute la toate aspectele rezolvarii tranzactiei de la vizionari pana la obtinerea tuturor actelor necesare. Multumim mult si dorim ca Avia sa aiba succes in continuare in munca pe care o face atat de bine. Toate cele bune, Gheorghe Visu

  GHEORGHE VISU, 0726671667, Bucuresti
 • 27.10.2017

  Am colaborat cu Dl. Jula pe parcursul mai multor ani. Cu ajutorul sau am realizat vanzarea a doua proprietati si de doua ori la rand inchirierea unui apartament. Seriozitate, punctualitate si mai presus de toate tratarea problemelor clientilor ca pe ale sale personale, iata ce-l caracterizeaza pe dl. Jula. Evident il recomand cu incredere oricui, comisionul platit este meritat si muncit si reprezinta o buna investitie pentru cine are nevoie de servicii imobiliare.

  VLAD, Bucuresti
 • 26.10.2017

  În primul rând țin sa ii mulțumim Claudiei pentru rapiditate, profesionalism și seriozitate în câte zile am rezolvat problema cu găsirea unei chirii. Claudia STROE este un agent pe care te poți baza și îl recomand tuturor persoanelor care sunt în căutarea unei chirii. Mulțumim Claudia și îți dorim mult succes încontinuare!! Scuze de întârziere :)

  BOGDAN șI PATRICIA, 0749036369, Mioveni
 • 22.10.2017

  Colaborare perfectă, promptă, fără promisiuni neonorate. Aş apela oricînd şi l-aş recomanda oricărui prieten.

  FLORIN NICOLESCU, flonic61@yahoo.com, Bucureşti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]