GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 20.01.2017

  Sunt foarte mulțumit de dl. Zapodeanu. Mi-a găsit clienți, a asistat la realizarea contractului de închiriere și a asigurat o comunicare bună între mine și chiriași. Recomand cu încredere!

  RAZVAN HAIRUM, 0723380775, Bucharest
 • 17.01.2017

  Am colaborat foarte bine si eficient cu David pentru achizitionarea unui apartament in zona de Nord a Bucurestiului. Am apreciat in mod deosebit obiectivitatea / neutralitatea cu care mi s-au prezentat ofertele (avantaje dar si dezavantaje). Recomand serviciile.

  CARMEN CUCUL, Marea Britanie
 • 17.01.2017

  Am colaborat foarte bine si eficient cu David pentru achizitionarea unui apartament. Am apreciat in mod deosebit gradul de obiectivitate / neutralitate in prezentarea ofertelor (beneficii si dezavantaje).

  CARMEN CUCUL, Marea Britanie
 • 05.01.2017

  Am colaborat anul trecut cu domnul milea in cadrul une tranzactii imobiliare. Este o persoana de incredere,un adevarat specialist : riguros,discret,profesional. Recomand aceasta persoana cu caldura.De altfel continuam colaborarea anul acesta.

  NICOLESCU, 0797622149, Pully
 • 08.11.2016

  Cea mai putin profesionista agenta imobiliara. Nu stie sa se poarte cu potentialii clienti si are o atitudine superioara fata de ei. Nu raspunde intrebarilor, nu ofera detalii despre constructie. Spune doar ce vrea ea despre oferta nu ce vrea clientul sa stie. Nu inteleg de ce sunt angajati astfel de oameni in domeniul vanzarilor.

  RALUCA
 • 06.11.2016

  Multumesc d lui SABIN ! Colegul d voastra va reprezinta cu cinste in piata imobiliara. Sunt din Bucuresti si in urma cu 2 saptamani mi a acordat sprijinul necesar si profesionist in vederea identificarii si inchirierii a unei locuinte de serviciu.Tot respectul si felicitari GALAXY .

  IONUT, 0742626981, Bucuresti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe [X]