GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 05.02.2018

  Pot sa îmi las aici Mulțumirea mea pentru Andreea! Am găsit cel mai mare ajutor de la ea, parca ne Cunoșteam de minimum 10ani și îmi dădea cele mai bune sfaturi! E devotată in ceea ce face, cred ca in primele minute in care am vorbit am avut încredere,RECOMAND.

  MUGUREL
 • 05.02.2018

  Ii mulțumesc Andreei pentru tot ajutorul oferit pe parcursul achiziționării unui apartament. O adevarata profesionista. Recomand!!!

  CATALIN, Targoviste
 • 04.02.2018

  Am apreciat foarte mult profesionalismul si implicarea Claudiei pe o piata imobiliara in care adesea calitatea serviciului si a imobilelor lasa de dorit. Transparenta si seriozitate in intermedierea inchirierii cu un plus de implicare si bunăvoință. O recomand cu căldură!

  DIANA
 • 01.02.2018

  Am cunoscut-o pe Claudia întâmplator la primul apt închiriat . Următorul l-am închiriat tot prin ea in timp record. La cel de al 3 le-a Ne- a ajutat inclusiv cu idei de amenajare . Nu am cuvinte sa îți mulțumesc și apreciez maxim tot ce ai făcut pt noi.

  CRISTINA, 0722396000, Bucuresti
 • 31.01.2018

  Bună seara. Popa mă numesc ,ați fost luni la casa noastră și ați făcut poze și nici astăzi nu o văd pe siteul dumneavoastră. Ce se întâmplă că nu știu ce să cred . Casa cumnatei este pe site iar a mea nu . Nu pricep . Mai trebuia făcut ceva? Vreau sa aflu motivul.

  POPA TEODORA, 0745636261, Berceni Ilfov
 • 30.01.2018

  Cea mai rapida vanzare cu Simona. Seriozitate, implicare, solicitudine, respect, punctualitate, incredere.

  ALEXANDRINA LECA, 0722353523, Bucuresti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]