GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 26.04.2017

  Sunt multumit de colaborarea cu Dl. Cristian Jula. Il voi recomanda catre orice cunoscut care doreste servicii imobiliare de calitate.

  DAN, Bucuresti
 • 25.04.2017

  Un agent cu multa intuitie care a stiut din prima clipa ce ne dorim. Ne-a gasit apartamentul perfect. O recomand cu incredere , veti reusi sa achizitionati casa pe care vi-o doriti!

  IRINA SIMIONESCU, gianys1996@gmail.com, Bucuresti
 • 22.04.2017

  I had a confortable stay at Andreea's place. The apartment was great, all perfect organized, clean, and located in a quiet area. The host was very kind and eager to help, with prompt responses and high flexibility. I totally recommend Andreea and her cozy apartment!

  ADRIANA
 • 20.04.2017

  Multumesc pentru sprijinul acordat. Ma bucur de conditiile primite , datorita efortului si amabilitatii dumneavoastra . Mult succes in continuare !!!

  DANIEL, D.troaca@yahoo.com, Craiova
 • 31.03.2017

  Este o persoană extraordinară,serioasă si implicată în tot ceea ce face.Ii multumesc pe aceasta cale pentru ca a dat dovadă de profesionalism,incredere si tot ceea ce inseamna ajutor.O recomand cu mare drag. Iti multumesc frumos Andreea

  RARES, 0774009214, Bucuresti
 • 31.03.2017

  Desi nu eram prezent in Bucuresti, doamna Stroe a intermediat inchirierea vilei in timp foarte scurt. Serviciu profesionist, rapid, desi cu comunicare la distanta. Multumesc!

  EMILIAN CROITORU, 0724575711, Bucuresti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]