GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 13.08.2018

  Fara nici o retinere, va recomand cu incredere serviciile domnului Adi Piciu. Am fost extrem de placut impresionat, nu doar de promptitudine si profesionalism, dar si de comunicarea exceptionala, abordarea deschisa si prietenoasa.

  CRISTIAN POPA
 • 12.08.2018

  Încep prin a va multumi PTR modul in care v-ați implicat in rezolvarea achiziționări de către mine a unui imobil . Va multumesc pt profesionalism in comunicarea cu diverse persoane implicate in etapele preliminare de negociere și seriozitatea in tratarea fiecărui punct considerat nevralgia pana l rezolvarea bilaterala al acestuia. Mărturisesc ca am încercat și cu alte firme de tranzitionare a imobiliarelor dara fără succes. In cadrul firmei dumneavoastră am întâlnit și am învățat ce înseamnă in primul rând omenia , promptitudinea și dorința de a va pune in slujba clientului, dăruirea și plăcerea de a ajuta conștiincios de împlinire unor vise extrem de importante din viața oamenilor acela de a-și dobândi o locuita pt cei dragi. Va multumesc pt știință și metodele pe care le folosiți in promovarea și punerea in opera a cerințelor clientului pt respectul de care m-am bucurat dea lungul colaborări , sunteți omul și firma de care orice persoana are nevoie dacă caută profesionalism dăruire , promptitudine și de ce nu afectivitate pt noi cei tineri care nu odată avem nevoie de sprijin moral și de învățătura din tezaurul vârstei experiențe a celor trecuți prin diverse situații . Va dorim sănătate și bucurii in plan personal și puterea de a face Fericiți și alte persoane așa cum noi o simțim din plin acum după realizarea visului de a avea o locuința . Mii de mulțumiri cu tot respectul cel vi-l purtam Fam Arhire Petre

  ARHIRE PETRE, 0724111624, Bucuresti
 • 06.08.2018

  Alina este un exemplu de profesionalism, competenta si performanta in toate aspectele. Am colaborat pentru vanzarea unei garsoniere, iar procesul in sine si rezultatele mi-au depasit asteptarile! Nivelul de transparenta si organizare pe care Alina le are in munca sa fac ca totul sa decurga impecabil, de la pregatirea "terenului" pentru vanzare si pana la derularea tranzactiei propriu-zise. Motivele pentru care as recomanda-o oricand pe Alina nu sunt limitate la ce am mentionat mai sus. Lor li se adauga si discutiile pe care le-am avut cu privire la setarea asteptarilor fata de realitatea pietei. Prin intermendiul discutiei initiale si a celor care au urmat, mi-am dat seama cat de bine cunoaste Alina dinamica pietei imobiliare, dar mai ales psihologia umana, stiind cum sa preintampine intrebarile pe care vanzatorul sau cumparatorul le are. Astfel de experienta se castiga doar prin munca plina de pasiune si profesionalism, facuta zi de zi. Multumesc pentru tot, Alina! Sper sa avem ocazia sa colaboram si in viitor.

  ANDRA ZAHARIA, andra.zaharia@yahoo.com, Bucuresti
 • 28.07.2018

  Andrei mi-a oferit un mare ajutor sa găsesc un apartament bun, chiar și cu cerințe dificile, într-un timp foarte scurt. Recomand!

  IONUț, București
 • 28.07.2018

  Seriozitate si eficienta, Alex! Iti multumesc ! Am incercat sa gasesc ap si prin alti agenti,insa nu s-au implicat cu interesul tau!

  ELENA, Bucuresti
 • 25.07.2018

  Seriozitate, dedicatie si profesionalism a demonstrat Cristian in relatia cu mine. Se vede experianta pe care o are in acest domeniu. Multumesc!

  ADRIAN IOVAN

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus