GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 17.08.2017

  Claudia Stroe e un bun profesionist si un om onest si dedicat. Am contactat-o in urma recomandarilor gasite pe site-ul Galaxyimob si nu am regretat. Ne-a ajutat cu inchirierea apartamentului, noi locuind deja in strainatate. S-a ocupat de multe aspecte in timpul procesului de inchiriere, avand grija ca atat noi proprietarii cat si viitorii chiriasi sa fim si sa fie multumiti. Multumim mult Claudia! O recomandam cu drag pe Claudia Stroe!

  RAMONA&BOGDAN
 • 16.08.2017

  Very professional and dedicated agent. Tried couple of agents in Bucharest and I recommend Claudia without any doupt, she is managing my property while I am out of country, furnuituring, renting and handling any issue. She is trust worthy professional lovely person.

  AMEER TABONY
 • 16.08.2017

  Ii multumesc doamnei Florina Georgescu pentru profesionalismul de care a dat dovada intelegand preferintele noastre in vederea inchirierii unui apartament. Recomand cu incredere!

  SIMONA, s.topoleaniu@yahoo.com, București
 • 16.08.2017

  Sunt foarte multumimita de dl Jula. M-a ajutat cu inchirierea apartamentului dorit. A fost foarte prompt si serios. Multumesc!

  DINY, Bucuresti
 • 02.08.2017

  În condițiile în care pe piața închirierii de garsoniere în București o garsonieră care apare la oferte dimineața se închiriază deja până seara, este cu atât mai dificil pentru cineva din provincie să închirieze o garsonieră în capitală. Cu ajutorul Claudiei am reușit ca în 2h30min să avem patru vizionări și să semnăm contract de închiriere pentru garsoniera ideală pentru noi (zonă, suprafață, dotări, buget pentru chirie și întreținere), câștigând în acest fel foarte mult timp, fără stres și economisind bani. Mulțumesc!

  FLORIN, florinpasat@yahoo.com, Rm. Valcea
 • 28.07.2017

  Agent extrem de neserios. A tergiversat in mod intentionat vizionarea unei locatii avand cunonstiinta, fara s-o cumunice transparent, ca respectiva locatie avea deja o promisiune de cumparare. De evitat.

  MIRCEA, Bucuresti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]