GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 20.06.2018

  Colaborarea noastra cu Claudia a fost excelenta. Are o atitudine pozitiva si e deschisa la sugestiile clientului. Tinand cont de preferintele noastre si punand-si in valoare experienta vasta in domeniu, a facilitat echiparea si mobilarea apartamentului nostru. Odata aranjat, a reusit sa inchirieze apartamentul rapid, gasind un chirias de incredere. O recamandam cu drag pe Claudia!

  ALEXANDRA T.
 • 20.06.2018

  Profesionalism asa cum iti doresti sa gasesti in toate domeniile! Romania, cu asemenea oameni, ar fi departe! Multumesc, Claudia!

  BOGDAN VOICULESCU, bogdangex@gmail.com, Pitesti
 • 10.06.2018

  O recomand cu draga inimă pe doamna Stroe. Profesionalismul, corectiutunea și promptitudinea o definesc întru totul. Colaborarea cu dumneaei este o plăcere.

  COJAN RUXANDRA, Ruxandracojan@yahoo.com, Sectorul 6
 • 08.06.2018

  Veni, vidi, vici. Așa a fost în cazul meu, cu apartamentul pe care l-am cumpărat la recomandarea lui Alexandru David. Alex m-a scutit de căutări îndelungate pe site-uri de imobiliare și, implicit, de alergătură, mi-a oferit consiliere în toate etapele achiziției și a fost disponibil la orice oră să-mi ofere asistență, de la inițierea până la finalizarea tranzacției imobiliare. Prima casă sau “Prima Casă” reprezintă o achiziție importantă pentru orice tânăr, iar sfaturile agentului imobiliar devin extrem de importante. Recomand cu încredere și căldură colaborarea cu Alex, cu aceeași căldură cu care mă întâmpină pe mine noul meu cămin!

  LAVINIA
 • 30.05.2018

  David este o persoana placuta, rabdatoare care incearca sa gaseasca mereu solutii. Stie sa se apropie de client si sa il ajute sa gaseasca exact ceea ce isi doreste.

  EMANUELA KERTESZ
 • 23.05.2018

  Simona este o profesionista desavarsita, care stie sa identifice solutii optime pentru nevoile clientilor sai. Recomand cu caldura, orice colaborare cu ea.

  VALENTIN, Bucuresti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]