GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 26.02.2017

  Recomand cu incredere oricarei persoane aflate in cautarea unui agent imobiliar, datorita gradului ridicat de profesionalism si dedicare. Adi mi-a prezentat cu obiectivitate atat plusurile cat si minusurile apartamentului, apoi m-a lasat pe mine sa decid, fara sa puna presiune in luarea unei decizii. A fost prompt de fiecare data cand am avut nevoie, mi-a aratat apartamentul de cate ori a fost nevoie, s-a ocupat de tot ce a insemnat programari la notariat si intalniri cu proprietarii , astfel incat efortul depus de mine sa fie minim. Sunt foarte multumita de colaborare si de apartamentul achizitionat in urma colaborarii cu Adi.

  LAURA, Bucuresti
 • 24.02.2017

  Fara ezitare ne-ai oferit ajutor la nevoie , avand vedere ca am venit tocmai de la Iasi, ai dat dovada de profesionalism si respect. Recomand pe Andreea tuturor. Iti multumesc mult.

  MOGALDEA LAURA, 0734012615, Iasi
 • 20.02.2017

  Multă seriozitate si promptitudine sunt calități absolut necesare unui agent. Dna Stroe le deține din plin, am lucrat foarte bine cu dansa.

  ANGELA M., București
 • 19.02.2017

  Mulțumesc doamnei Claudia Stroie pentru promptitudine, profesionalism, disponibilitatea și atitudinea pro-artiva

  FLORIN MERUTA, 0769704088, București
 • 14.02.2017

  In ciuda tineretii lui,Paul Labusca a dat dovada de profesionalism si inventivitate . Ma ajutat sa caut sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti , facand o baza de selectie foarte originala si practica in acelasi timp. In cateva zile am reusit impreuna, sa gasim exact locuinta care indeplinea toate conditiile mele. Il recomand cu incredere . bravo si tine-o tot asa. ps......a uitam, a raspuns cu proptitudine la toate tel . care il bombardam zilnic

  CRETU CONSTANTIN, 0724249257-lenutacretu1973@gmail.om, moreni
 • 14.02.2017

  Am lucrat cu Paul Labusca in februarie 2017 pentru inchirierea unei garsoniere in Bucuresti. Paul a dat dovada de foarte mult profesionalism si rapiditate. Eu am fost in strainatate pe perioada cautarilor si am reusit mereu sa colaboram foarte bine si rapid, chiar si la distanta. Mi-a raspuns la toate intrebarile si am reusit sa gasim impreuna o locuinta care corespunde tuturor criteriilor mele. L-am recomandat deja ca agent imobiliar unei cunostinte si il recomand in continuare! Multumesc pentru ajutor!

  MADALINA CRETU

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe [X]