GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 17.10.2017

  Felicitari ! Stie sa comunice cu oamenii si prezinta seriozitate. Cand nu poate raspunde la telefon revine in scurt timp cu mesaj si ulterior apel. Asta inseamna ca isi respecta clienti. Andreea multumesc frumos !

  ,, 0768222722, Targoviste
 • 15.10.2017

  Recomand cu încredere!!! Am colaborat foarte bine cu domnul Bogdan. Profesionalism și multă seriozitate.

  NEAGOE ALINA, Bucuresti
 • 14.10.2017

  Claudia este genul de agent de care ai nevoie cand nu ai timp de pierdut si vrei rezultate rapide: bun profesionist, directa, pragmatica, orientata spre a gasi solutii si nu in ultimul rand, o persoana foarte placuta. Noi cu siguranta o vom recomanda iar daca vom mai avea vreodata nevoie de un agent imobiliar, vom apela la ea.

  CARMEN
 • 14.10.2017

  O agenție ce te ajuta prompt si eficient, găsind soluția ideală pentru client. Andreea, o persoana plăcuta, intelegatoare si cu multă răbdare si dăruire pentu ceea ce face! Succes pe mai departe! Voi reveni oricând cu plăcere!

  LUISA
 • 11.10.2017

  Andreea este omul potrivit in locul potrivit ! Daca vreti ceva rapid si sigur si sunteti in criza de timp cum am fost eu , apelati cu cea mai mare incredere ! Am sunat.o , in 2 ore ne.am intalnit si in cateva minute am semnat contractul.. Recomand !

  MIRELA, 0757683686, Bucuresti
 • 06.10.2017

  Am colaborat foarte bine cu Claudia, care a inteles perfect asteptarile mele ca si proprietar! Daca doriti o persoana dinamica, flexibila si serioasa, puteti apela ci inima deschisa la ea. Multumesc , Claudia Stroe

  UTA LAURA, Utalaura@yahoo.com, Bucuresti

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]