GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin...va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Mai multe detalii puteti gasi la adresa: http://franciza.galaxyimob.ro/

Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB®; fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB®, pune in prezent bazele unei academii de specializare pentru agenti imobiliari si a unei asociatii tot in domeniul Imobiliar

 

Parerea clientilor

vezi toate parerile

 • 18.04.2018

  Recomand Galaxy Imob. Mulțumiri pentru Andreea si Bogdan, care au dat dovadă de seriozitate, profesionalism si punctualitate. Voi colabora si in viitor.

  NICOLETA, Bucuresti
 • 18.04.2018

  Andreea a dat dovada de rabdare, respect si profesionalism. Un om cu simt de raspundere, cu telefonul mereu deschis si cu un raspuns si o rezolvare pentru orice! Multumesc pentru timpul acordat!

  IRINA, Irina05051991@yahoo.com, Bucuresti
 • 13.04.2018

  Sunt domiciliat in Cluj și am hotărât sa vând garsoniera din Bucuresti. O problema pentru mine, având in vedere drumurile pe care trebuia sa le fac la Bucuresti pentru a găsi un cumpărător potrivit și necesitatea de a pregăti documentele pentru vânzare inclusiv intabularea care nu a fost făcută la momentul potrivit. Șansa mea a fost sa întâlnesc agentul potrivit in persoana drei. Simona Dinca care s-a ocupat cu profesionalism și dedicare de rezolvarea documentelor, pana la vânzare și încasarea prețului, pentru care ii mulțumesc și o recomand cu caldura tuturor acelora care doresc o vânzare fără probleme.

  ANGHEL DUMITRESCU, Cluj Napoca
 • 10.04.2018

  Andreea este un adevărat profesionist. Am avut o colaborare ideală și o recomand cu toată încrederea. Reprezintă un cumul de calități. Mulțumesc pentru tot!

  IULIANA GEORGIANA, 0720952476, Bucuresti
 • 29.03.2018

  Vreau sa ii multumesc dnei Anisoara pentru gasirea unei locuinte pentru inchiriere. Ati raspuns prompt apelului tatalui meu si in cel mai scurt timp (o ora ) ne-ati ofertit spre vizionare 5 apartamente din care unul l-am si inchiriat a 2a zi.

  CRACIUN GEORGIA, 0772244578, Braila
 • 29.03.2018

  Doamna Simona Dinca este un agent imobiliar profesionist. Prin intermediul dansei am inchiriat un apartament care corespunde necesitatilor familiei mele. Multumesc frumos doamna Simona. Va recomand cu incredere sa apelati la serviciile doamnei agent.

  GABI RADU

Portofoliu clienti

vezi tot portofoliul

Sus
Alege acum o cariera de succes in imobiliare!
   Aplica pentru agent Aplica pentru franciza [X]